Apraksts

PĀRSTEIDZOŠS STARPTAUTISKS BESTSELLERS. PĀRDOTI VAIRĀK NEKĀ DIVI MILJONI EKSEMPLĀRU

Vai zinājāt, ka liekais svars, depresija, alerģijas un Alcheimers ir saistīti ar izjauktu līdzsvaru zarnu florā.

Zarnām ir šarms? Nopietni?
Zarnas ir vismazāk novērtētais orgāns mūsu ķermenī. Vēl trakāk - mēs pat izvairāmies tās pieminēt. Taču izrādās, ka līdztekus "netīro darbu" veikšanai zarnas nosaka mūsu būtību! Liekais svars, depresijas un alerģijas ir saistītas ar izjauktu līdzsvaru zarnu florā.
Ja vēlamies labi justies un dzīvot ilgi un laimīgi, ir jākopj zarnas. Šo tēzi apstiprina aktuāli zinātniskie pētījumi. Autore amizantā veidā atklāj, cik komplekss un apbrīnojams orgāns ir zarnas, un ļauj lasītājam diskrēti iepazīt pašam savu iekšējo pasauli. Grāmatā sniegtas atbildes uz visdažādākajiem jautājumiem no "Kā pareizi kakāt?" līdz "Kā zarnas iespaido noskaņojumu?".
Izlasiet un jūs sapratīsiet, ko stāsta "taureņi vēderā"! Tas ir svarīgi!

Džūlija Endersa (1990) strādā pie zinātniskā pētījuma un gatavojas doktora grāda iegūšanai Mikrobioloģijas un slimnīcu higiēnas institūtā Frankfurtē pie Mainas. Ar lekciju "Darm mit Charme"(Zarnas ar šarmu) uzvarējusi Science SlamFreiburgā, Berlīnē un Karlsrūē, kļūstot par starptautisku YouTubezvaigzni.

Džila Endersa ir komunikāciju dizainere, kas specializējas zinātnes publiskajā komunikācijā. Strādā Berlīnē, Ķelnē, Karlsrūē un Filadelfijā.

No vācu valodas tulkojušas Anne Sauka un Meldra Āboliņa.

Iesaki draugiem