Apraksts

Manhetenas augstāko aprindu juriste Elena Brenforda dodas izpildīt savas vecmāmiņas pēdējo vēlēšanos – atrast viņas jaunības gadu mīlestību un nodot viņam vecmāmiņas pēdējo rakstīto vēstuli. Bīkona Menas štatā, kuru apdzīvo diezgan ekscentriski ļaudis un kuras laukos zaļo melleņu mētras, galīgi nav vieta, kurp Elena vēlas doties savu kāzu priekšvakarā, tomēr viņa cer, ka divdesmit četru stundu laikā spēs tikt ar visu galā. Tā, visticamāk, arī notiktu, ja vien viņa nejauši neiekristu Bīkonas līča stindzinošajā ūdenī... un viņu neizglābtu izskatīgais Rojs Kamings. Kā izrādās, tieši viņš var arī palīdzēt Elenai paveikt iecerēto. Pamazām, iepazīstot Bīkonu un uzzinot vecmāmiņas glabātos noslēpumus, kļūst skaidrs, ka ar īsu viesošanos pilsētā nepietiks...

Mērija Simses (Mary Simses), amerikāņu rakstniece, strādājusi žurnāla redakcijā, bet vēlāk kļuvusi par juristi. Viņas sarakstītie stāsti ir publicēti literārajos žurnālos. Autorei patīk fotografēt, viņa mīl klasisko džezu un cep garšīgus melleņu kēksiņus. Informācija par rakstnieci: www.marysimses.com

“Vienkāršas sastāvdaļas, kārtīgi samaisīts un baudāms līdz pēdējai drusciņai.”
Good Housekeeping

No angļu valodas tulkojusi Maija Opse.


Ja jums sirdij tuvi ir romāni “Džulī un Džūlija”, “Gērnsijas Literatūras un tupeņmizu pīrāga biedrība” vai Nikolasa Spārka darbi, jūs iepriecinās arī Mērijas Simses jaukā “Melleņu vasara”.
Džeimss Patersons

Romānā “Melleņu vasara” lasiet par emocionāliem pārdzīvojumiem un atklājumiem, par prioritāšu pārskatīšanu un jaunu sākumu. Apburoša, izklaidējoša un sirsnīga grāmata.
Booklist

Burvīgie mazpilsētas dzīves apraksti, mīlestības un mājās gatavota ēdiena dziednieciskais spēks līdz ar izsmalcinātu humoru un nelielu šķipsniņu intrigas – neatņemamas šī romāna sastāvdaļas – iekaros visu vecumu lasītāju sirdis.
Kirkus Reviews

Iepriecinoši! Autore radījusi sulīgu un piesātinātu mīlasstāstu, ko bagātina romantika, noslēpums un arī daži strīdi.
Shelf Awareness for Readers

Romānam “Melleņu vasara” ir pievienotas visas nepieciešamās sastāvdaļas, tās ir labi samiksētas un garšos līdz pat pēdējai drusciņai.
Good Housekeeping

Iesaki draugiem