Apraksts

Viena neglābjama optimiste

Viņas dzīve ir nonākusi strupceļā. Pamatīgā strupceļā. Vīrs izgaisis nezināmās tālēs, un viņa cenšas, cik spēka, lai viena uzturētu divus bērnus. Viņa vienmēr saglabā optimismu, kaut tas nenākas viegli. Tāda ir Džesas Tomases dzīves īsā versija, bet šķiet, ka gaidāmi jauni sarežģījumi.

plus viens nomaldījies svešinieks...

Eds Nikolss ir labais puisis, kura dzīve sagājusi galīgi šķērsām. Viņam bija viss, bet vienas muļķīgas kļūdas dēļ vairs nav nekā. Kad šķiet, ka sliktāk vairs nevar būt, liktenis piespēlē vēl vienu pārsteigumu – bezgala dīvainu ģimenīti, kura burtiski pievelk nepatikšanas.

... ir steigā sastiķēts pāris?
Neaizmirstams piedzīvojums divatā?
Bet varbūt viens lielisks mīlasstāsts?

Džodžo Moja (Jojo Moyes) ir britu rakstniece, vairāku romānu autore, kuras darbi tikuši nominēti prestižām literārām balvām. Latviešu valodā jau izdoti viņas romāni “Pēdējā vēstule no mīļotā” un “Pirms atkal tiksimies”, pēc kura motīviem uzņemta filma “Me Before You” (2016).

No angļu valodas tulkojusi Karīna Tillberga.


Lieliski uzrakstīts mīlasstāsts.
Daily Mail

Uzmundrinoša, lieliska, dzīvi slavinoša grāmata, ko nespēsiet nolikt malā.
Heat

Džodžo Moja paveikusi izcilu darbu! Viņas radītie varoņi ir tik harismātiski, tik reālistiski un apburoši, ka lasītājam neviļus izveidojas sirsnīgas un draudzīgas attiecības ar tiem.
Independent on Sunday

Džodžo Moja ir gan romantisku un emocionālu romānu autore, gan lieliska stāstniece un aizraujošu sižetu vērpēja. Arī grāmatas “Pirms atkal tiksimies” lasītājas jutīsies iepriecinātas.
Elle

Mēs vēlamies, lai jūs izlasāt šo grāmatu (patiesībā jau būtu jāizlasa visas Džodžo Mojas sarakstītās grāmatas, jo tajās ļoti patiesi atainota mūsdienu dzīve)! Ja esat jūtīga un dzīvespriecīga būtne, kas nav zaudējusi spēju just līdzi citiem, jums noteikti jāizlasa “Viens plus viens”, mēs uzstājam...
The World Book Night book club


Mīlasstāsts, apvienots ar aizraujošu ceļojumu un ģimenes drāmu, tapis par brīnišķīgu romānu. Džodžo Mojai jau atkal ir izdevies iepriecināt lasītājus!
Hello!

Iesaki draugiem