Apraksts

Žils Legardiņjē (Gilles Legardinier) iepriekš rakstījis reklāmas tekstus un kinoscenārijus, līdz kļuvis par rakstnieku. Viņa pirmās grāmatas ir trilleri, tomēr plašāku ievērību franču autors guvis ar saviem izklaidējošajiem romāniem “Rīt es sākšu jaunu dzīvi” un “Pilnīgs ku-kū”.

Žilija ir divdesmit astoņus gadus jauna sieviete. Viņa strādā bankā un ienīst savu darbu. Viņa ir viena, pagātnē palikušas ļoti nepatīkamas attiecības. Žilija domā, ka ir īsta neveiksminiece un nekad vairs neiepazīsies ne ar vienu sakarīgu vīrieti. Labi vismaz, ka viņai ir lieliskas draudzenes, uz kurām vienmēr var paļauties. Tomēr...
Blakus dzīvoklī apmetas jauns un pievilcīgs vīrietis, un notikumi var sākties... ikviens tiek iesaistīts Žilijas pārgalvīgajos centienos noskaidrot – kas ir šis vīrietis, kur viņš strādā, vai viņš ir sliktais zēns? Vai Žilija iemīlēsies? Vai viņš būs tas īstais un vienīgais?
Varbūt jā un varbūt arī ne...

Žilija ir viena no mums. Viņa runā kā mēs, domā kā mēs un ir tikpat traka kā ikviena no mums… Viņa ir gatava uz visu, lai savaldzinātu vīrieti, lai cik smieklīgi tas arī izskatītos.
Ja vēlaties izsmieties no sirds, šī grāmata ir domāta tieši jums!

No franču valodas tulkojusi Maija Indraša.


Ja meklējat grāmatu, kuru, galvu īpaši nepiepūlot, var izlasīt pāris piegājienos, turklāt lieliski pavadīt laiku, tad jūsu meklējumi ir vainagojušies panākumiem. Tieši tāda tā ir! Raits, humorpilns vēstījums, kuru caurvij interesanti sižeta pagriezieni un kuru ir viegli lasīt, – ko gan vairāk var vēlēties! Ideāla grāmata atpūtas brīžiem!
Critiqueslibres.com

Neilgajā laika sprīdī kopš grāmatas iznākšanas tā ir kļuvusi neticami populāra. Un, iespējams, iemesls ir tāds, ka tā aizkustina visdažādāko paaudžu lasītājus visdažādākajās pasaules vietās. Līdzīgas problēmas, pārdzīvojumi un smiekli... Kā uzsver franču izdevējs: “...tas ir romāns ar patiesu dzīves filozofiju, kuru lasot gan jāsmejas, gan jāraud.”
20minutes.fr

Pārsteidzošs autora stils... Varētu domāt, ka grāmatu ir sarakstījusi sieviete. Žils Legardiņjē ir izpratis sievietes domāšanas veidu, rakstura īpatnības, emocionālos pārdzīvojumus un rīcību (turklāt radīt galveno varoni Žiliju, kā zināms, ir iedvesmojusi rakstnieka sieva). Neatstājiet šo grāmatu bez ievērības! Smiekli garantēti.
Wordpress.com

Ļoti labs romāns. Lielisks atpūtas veids. Izlasāms vienā elpas vilcienā. Īsi sakot – nekavējieties, bet sāciet lasīt!
Avisdelecture.com

Lasot šo grāmatu, pārņem pozitīvas emocijas – dzīve ir skaista, ļaunie zaudē, bet draudzība ļauj gāzt kalnus. Vienkāršs stāsts, un tomēr... Žils Legardiņjē to padara dzirkstoša prieka pārpilnu. Patīkama lasāmviela, smieklīgs un izklaidējošs darbs, kas liek arī aizdomāties par mūžsenām vērtībām.
Polar.zonelivre.fr

Iesaki draugiem