Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

TAGADNE
Emīlija vienmēr dzīvojusi, noliedzot savu aristokrātisko izcelsmi. Pēc sabiedrībā ietekmīgās mātes nāves viņa ir vienīgā Francijas dienvidos esošās mājas mantiniece. Nejauši atrasti dzejoļi rosina viņu noskaidrot visu par noslēpumaino un daiļo autori Sofiju, kuras traģiskais mīlasstāsts radījis nenovēršamas pārmaiņas ģimenē.

PAGĀTNE
Londona, 1943. gads. Jaunā biroja darbiniece Konstansa pievienojas Īpašo uzdevumu vienībai un pašā karstākajā kara brīdī tiek nosūtīta uz okupēto Parīzi un ierauta noslēpumu un izlikšanās spēlē, kur likme ir dzīvība. Zaudējusi saikni ar dzimteni un mīļoto vīru, Konstansa jūtas notverta nesaraujamā tīklā un piedzīvo notikumus, kam lemts atstāt iespaidu arī uz nākamajām paaudzēm.


Lūsinda Railija (Lucinda Riley) ir īru rakstniece, iepriekš strādājusi par aktrisi gan teātrī, gan televīzijā. Pirmo grāmatu viņa sarakstīja 24 gadu vecumā, un romāns “Orhideju nams”, kas īsā laika periodā pārdots vairākos miljonos eksemplāru, nodrošināja autorei starptautisku slavu. L. Railijas grāmatas izdotas vairāk nekā 36 valstīs. Informācija par autori: www.lucindariley.com

No angļu valodas tulkojusi Ligita Lanceniece


Saistošs un aizraujošs romāns. Lūsindai Railijai piemīt patiess talants sniegt baudījumu lasītājiem, atainojot aristokrātisko krāšņumu uz romantiskas dabas fona. Galvenās varones cenšas pārvarēt grūtības, kas tomēr īsti nav viņām pa spēkam; tas ir stāsts par dzimtas noslēpumiem, spiegošanu kara laikā un uzticību, kas tiek gan iegūta, gan zaudēta. Lieliska lasāmviela visiem vēsturisku romānu cienītājiem!
Booklist

Atjautīgs un spriedzes pilns stāsts, kurā lasītāji no mūsdienām nonāk Otrā pasaules kara laika vēsturiskajos notikumos kādas ģimenes dzīvē. Patiess, veclaicīgs, romantikas caurausts stāsts. Brīnišķīga iespēja aizbēgt no ikdienas!
Amazon

Divas aizraujošas sižeta līnijas par vienu cenu. Emīlija, kura saņem mantojumā savas bērnības māju Francijas dienvidos un pamazām atklāj senus noslēpumus. Konstansa, kura 1943. gadā kā spiedze nosūtīta uz Franciju un tiek ierauta noslēpumu un izlikšanās spēlē, kur likme ir dzīvība... Kas var būt labāks par šo?!
Saga.co.uk

Starptautisku popularitāti iemantojušās grāmatas “Orhideju nams” autores Lūsindas Railijas jaunais romāns ir aizraujošs un spraigs stāsts par karu un mīlestību, bet galvenais − par mākslu piedot.
Historicalnovelsociety.org

Brīnišķīgi uzrakstīta grāmata, kas apliecina Lūsindas Railijas talantu. Rakstniece tik meistarīgi savijusi intrigu un noslēpumu, ka grūti paredzēt sižeta nākamo pagriezienu... Nevainojamas kvalitātes literārs romāns, kas aizkustinās lasītājus, kuriem patīk izklaidējoša, asprātīga, gudra un aizraujoša grāmata, ko nav iespējams nolikt malā, līdz izlasīta pēdējā lappuse.
WeLoveThisBook.co.uk

Iesaki draugiem