Apraksts

Džeronīmo Stiltons ir ļoti talantīgs, inteliģents, darbspējīgs un uzņēmīgs grauzējs. Viņš ir dzimis Pelēnijā (Peļu salā), ieguvis maģistra grādu grauzēju literatūras peloloģijā un salīdzinošās arheopelotikas filozofijā. Stiltons vada nozīmīgāko Pelēnijas avīzi “Grauzēja Balss”. Viņš saņēmis daudzus apbalvojumus, to vidū Pelicera prēmiju par sensacionālo darbu “Pazudušo dārgumu noslēpums”. Viņa grāmatas tulkotas 46 valodās, Itālijā pārdotas 28 miljonu lielā metienā, bet pasaulē – 100 miljonu tirāžā! Un beidzot viņa grāmatas, kas spēj aizkustināt tāpat kā vissaldākie sieriņi, aizraut kā viskārdinošākās picas smarža un ir nepārspējami asprātīgas, ir pieejamas arī latviešu valodā! Pats autors par saviem stāstiem saka: “Tie ir vienkārši lieliski, Džeronīmo Stiltona godavārds!”

MĪLESTĪBA IR KĀ SIERS
“Uz kruīza kuģa, ceļojot pa Dienvidu jūrām, es iepazinos ar Ratarellu Cukurato, kura iemīlējās manī... un gribēja precēties! Es izmisīgi centos izvairīties no Ratarellas un beigu beigās nonācu  uz neapdzīvotas salas. Pie tūkstoš sieriem, tas tik bija piedzīvojums! ... Ak, mīlestība!” /Džeronīmo Stiltons/

Kurš gan nezina, ka Džeronīmo Stiltonam nepatīk ceļot? Vislabāk to saprast vajadzētu viņa ģimenei, taču tieši Džeronīmo tuvinieki ir tie, kas atkal ierauj viņu īsteni pelīgā kruīzā, kas iecerēts veselības uzlabošanai. Stingra diēta, skriešanas nodarbības sešos no rīta, sveloša sauna, peldēšana, svarcelšana, citronu sula, bet lielākais pārbaudījums sākas pēcpusdienā. Izrādās, Džeronīmo ir pieteikts programmā “Radniecīgās dvēseles”, ko vada Iemīlis Samīlis. Tomēr ceļojuma rezultāts nepavisam nav tāds, kā Stiltonu ģimene cerējusi.

Iesaki draugiem