Apraksts

Izmēģini šeit!

iZvaigzne sērijā izdotos interaktīvos mācību materiālus ķīmijā 8. klasei skolas ērti var izmantot tiešsaistē, lietojot vietni www.izvaigzne.lv. Pēc pirkuma veikšanas uz norādīto e-pasta adresi lietotājs 48 stundu laikā saņems informāciju par piekļuvi materiāliem. Reģistrētie izvaigzne.lv lietotāji var viegli atrast sev interesējošo materiālu tematiski, pēc atslēgvārdiem vai pēc materiāla veida. Skolotāji var izveidot mācību stundu prezentācijas, izstrādāt paši savu saturu, izmantojot vietnē iebūvētos rīkus, kā arī mājas darbus tieši saviem skolēniem. iZvaigzne sērijas materiāli – vairāk nekā elektroniska mācību grāmata vai darba lapas.

Interaktīvais materiāls ir DVD “Ķīmija 8. klasei” tiešsaistes versija, kurā ir iekļauti 28 temati, kas sakārtoti 7 nodaļās: “Darbs ķīmijas laboratorijā”, “Vielas un to īpašības”, “Vielu mikropasaule”, “Vielas daudzums un ķīmiskās pārvērtības”, “Gaiss un gāzu īpašības”, “Skābes, bāzes un sāļi”, “Ūdens un šķīdumi”. Īpaša uzmanība ir pievērsta darba drošībai ķīmijas laboratorijā – pareizai laboratorijas ierīču lietošanai un eksperimentu veikšanai, rīcībai ārkārtas situācijās, kā arī drošai ķīmisko vielu izmantošanai. Katrā no tematiem ir bagātīgs ilustratīvais materiāls video, animāciju, slaidrāžu un simulāciju veidā, kas ieinteresēs un veicinās izpratni par ķīmiskiem procesiem, vielu daudzveidību un to pārvērtībām. Interaktīvi uzdevumi ar tūlītēju atgriezenisko saiti ļaus pārbaudīt un nostiprināt iegūtās zināšanas. Skolēniem ir iespēja jebkurā brīdī atgriezties pie jau aplūkotajiem tematiem, izveidot saviem mācību mērķiem atbilstošus tematu sarakstus, redzēt savu progresu, pieļautās kļūdas, skatīt atbildes, kā arī izmantot papildrīkus – skaidrojošo vārdnīcu, ķīmisko elementu periodisko tabulu, kalkulatoru un biogrāfijas.

Strādājot ar šo tiešsaites resursu ķīmijā 8. klasei, skolēni var nostiprināt un papildināt savas zināšanas, sagatavoties ieskaitēm, pārbaudes darbiem, eksāmeniem, kā arī apgūt ķīmiju patstāvīgi mājās, bet skolotāji – padarīt savas stundas aizraujošākas, dinamiskākas, neparastākas un atraktīvākas, demonstrējot mācību vielu datorklasē, uz interaktīvās tāfeles vai klasē ar projektoru. Apgūstiet eksaktās zinātnes mūsdienīgi ar aizraujošiem interaktīvajiem mācību materiāliem!

Iesaki draugiem