Apraksts

Izmēģini šeit!

Kā rodas bērni? Ar ko atšķiras vīrusi no  baktērijām? Kādu ļaunumu cilvēka veselībai nodara alkohols, smēķēšana un citas atkarību izraisošas vielas? Kas ir sabalansēts uzturs? Uz šiem un vēl citiem jautājumiem par mūsu apbrīnojamā organisma darbību atbildes aizraujošā veidā sniedz iZvaigznes sērijas “Mazā interaktīvā enciklopēdija” disks “Cilvēks II. Cilvēku vairošanās, veselība un uzturzinātne”. Tas ļauj ikvienam zinātkārajam interesentam, skatoties animācijas un slaidrādes, pētot simulācijas un,– veicot interaktīvus uzdevumus, izprast sava organisma darbību. Materiāls piemērots gan darbam klasē, gan arī darbam mājās.

Materiālu veido šādi temati: “Cilvēku vairošanās”, “Bērna embrionālā attīstība”, “Cīņa ar slimībām”, “Narkotikas un citas atkarību izraisošas vielas”, “Smēķēšana”, “Sabalansēts uzturs”.

Tehniskā specifikācija: 1 GHz Intel Pentium III vai līdzvērtīgs procesors; 512 MB RAM; ar DirectX 9 savietojama videokarte ar 128 MB pieejamu atmiņu; 600 MB vietas uz cietā diska; DVD lasītājs; Microsoft Windows 7, Vista, 2000 vai XP; Adobe Flash Player 8 vai jaunāks.

Vai esi gatavs? Ieslēdz datoru un – aiziet!

Iesaki draugiem