Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple iBooks

Vai ilgām un to izdzīvošanai ikdienas realitātē var būt vēl labāka vieta par virtuālo telpu?
Leo Leike pārpratuma pēc saņem e-pasta vēstuli no nepazīstamas sievietes un pieklājības pēc atbild viņai. Un atbild arī viņa – Emmija Rotnere. Drīz Leo atzīstas: "Es neprātīgi interesējos par Jums, mīļā Emmij! Un apzinos arī, cik absurda ir šī interese." Mazliet vēlāk atzīstas arī Emmija: "Jūsu rakstītās rindiņas un mani prātojumi par tām rada priekšstatu par cilvēku, kāds acīmredzot tiešām ir iespējams īstenībā."
Šķiet, tas vairs ir tikai laika jautājums, kad notiks pirmā personiskā tikšanās, tomēr šis jautājums uztrauc abus tik ļoti, ka tikšanās tiek atlikta vēl un vēl. Turklāt Emmija ir precējusies, bet Leo patlaban cenšas pārdzīvot attiecību izjukšanu... Vai rakstiski paustās jūtas saglabāsies, viņiem satiekoties pa īstam? Un, ja saglabāsies, – ko darīt tad?

Daniels Glatauers ir dzimis 1960. gadā Vīnē, studējis pedagoģiju un mākslas vēsturi, kopš 1985. gada strādā žurnālistikā, ir vairāku grāmatu autors. "Sargies ziemeļvēja" 2006. gadā tika nominēts Vācu grāmatu balvai kā gada labākais romāns.

No vācu valodas tulkojusi Silvija Brice.

Iesaki draugiem