Apraksts

DIVAS SIEVIETES
VIENS NOSLĒPUMS
PAGĀTNE, KO NEVAR AIZMIRST

Divas māsas – Ērika un Beta – ir ieradušās Stortonas muižā, kur reiz bērnībā vadījušas idilliskas vasaras. Vecāmāte nesen ir nomirusi un novēlējusi muižu jaunajām sievietēm ar nosacījumu, ka viņas tajā dzīvos.
Pārcilājot vecāsmātes lietas, Ērika uziet neparastas pagātnes liecības, kas raisa spilgtas atmiņas un satricina tagadni.
Pamazām šķetinot pagātnes un tagadnes notikumus, Ērikai un Betai jātiek galā ar senām nodevībām un senču atstāto mantojumu, pirms atdzimt jaunai dzīvei...

Katrīna Veba (dz. 1977) ir angļu rakstniece, vairāku dzimtas romānu autore. Viņas grāmatas tikušas tulkotas un izdotas vairākās valodās, un rakstnieces stils tiek salīdzināts ar Viktorijas Hislopas un Rozamundes Pilčeres daiļradi.

No angļu valodas tulkojusi Ligita Lanceniece.


Lieliska ģimenes sāga, kurā ir viss, lai aizrautu lasītāju: noslēpums, mīlestības līkloči, intriga, ģimenes vēsture un liels senas dzimtas nams.
Radio Times

Katrīnai Vebai piemīt īsts talants ielūkoties cilvēka sirds dzīlēs un atklāt patiesību par mīlestību.
Keita Viljamsa

Aizraujošs romāns, kas aptver vairākas vienas ģimenes paaudzes, ar gaumīgiem sižeta pagriezieniem un līkločiem un negaidītu nobeigumu.
PRIMA

Mīlestība un nodevība, ģimenes noslēpumi. Kas gan vēl būtu nepieciešams labam romānam?!
Woman & Home

Mīlestības romāns, kas lasītāju rauj uz priekšu ātrā tempā, neļaujot nolikt grāmatu malā, – intrigas un naids, mīlestība un iejūtība, seni noslēpumi un ģimenes vēsture! Lieliska lasāmviela!
South Wales Argus

Iesaki draugiem