Apraksts

“Sieviešu detektīvu klubs” ir atgriezies!

Viltīgs un aukstasinīgs slepkava nogalina cilvēkus, nežēlojot ne bērnus, ne sirmgalvjus. Starp upuriem it kā nav nekādas saistības, taču slepkavību izmeklēšanas nodaļas leitnante Lindsija Boksere tomēr nojauš kādu saikni un kopā ar tiesu medicīnas eksperti Klēru, apgabala prokurora vietnieci Džilu un Chronicle žurnālisti Sindiju noskaidro priekšvēsturi noziegumiem, kuri izraisa šausmas visas valsts mērogā. Slepkavas motīvi ir neiedomājami!

“Spraigs un dinamisks trilleris, ko radījis mūsdienu izcilākais žanra meistars.”
San Francisco Chronicle

“Džeimsa Patersona meistardarbs – lieliska izklaide.”
Publishers Weekly

Džeimss Patersons – slavenākais amerikāņu bestselleru rakstnieks – ik gadu izdod vairākus trillerus, kas tulkoti un izdoti dažādās pasaules valstīs un pārdoti vairākos miljonos eksemplāru. Tomēr viņš ir arī bērnu un jauniešu grāmatu autors, tostarp sarakstījis arī latviešu valodā izdotās “Pamatskola – manas dzīves briesmīgākie gadi” un “Pamatskola. Dabūjiet mani prom no šejienes”.
Informācija par autoru: www.jamespatterson.com

No angļu valodas tulkojusi Aija Čerņevska.


“Patersons spēj uzburt tik spilgtas ainas, ka liek lasītājam gandrīz vai sajust šaujampulvera smaku un pārdzīvot Bokseres bailes.”
Florida Times-Union

“Dinamiski pavērsieni un izcili spraigi notikumi... Džeimsa Patersona spilgtākais un aizraujošākais romāns! Bet galvenais Dž. Patersona sasniegums ir smalki niansētais vēstījums no Bokseres personiskās dzīves skatpunkta.”
Publishers Weekly

“Dž. Patersons nostiprina savas pozīcijas kā viens no mūsdienu izcilākajiem detektīvu un trilleru autoriem. “Otrā iespēja” ir pirmklasīgs trilleris.”
Grand Rapids Press

“Džeimss Patersons – jau atkal aizraujošs un lielisks!”
Fort Worth Star-Telegram

“Rūpīgi izstrādāts detektīvromāns. Secinājums: lieliska iespēja izlasīt.”
People

Iesaki draugiem