Apraksts

Dikāna diētas pamatā ir unikāla četru posmu programma. Divi posmi veltīti svara samazināšanai un divi – svara stabilizēšanai. Diētas pamatprincipi ir aprakstīti grāmatā - bestsllerā “Dikāna diēta”. Šo diētu ievērot ir viegli. Patiesībā tā ir ļoti piemērota gardēžiem un gaļas ēdienu cienītājiem. Un ar grāmatu “Dikāna receptes” diētu ievērot jums būs vēl vienkāršāk.

Mesjē Dikāns piedāvā 350 receptes izmantošanai diētas svarīgāko - svara samazināšanas - posmu laikā. Grāmatā ir iekļautas ēdienu idejas gan proteīnu jeb uzbrukuma fāzei, gan arī ļoti daudzas receptes, lai “nenoietu no ceļa” kruīza fāzes laikā, kad diētā drīkst iekļaut dārzeņus.

Šī grāmata ir vislabākais apliecinājums tam, ka ir iespējams vienlaikus baudīt ēdienu un samazināt svaru.

“Dikāna receptes” parāda, kā ar gardiem salātu dresingiem, mērcēm un nepārspējamiem saldajiem ēdieniem maltītes padarīt vēl garšīgākas un interesantākas, un iedrošina ikvienu tievētāju apņēmīgi doties pretī mērķim.

Šī diēta ir nosaukta Dr. Pjēra Dikāna (Pierre Dukan), franču medicīnas doktora vārdā, kurš savu karjeru veltījis tam, lai palīdzētu cilvēkiem uz visiem laikiem atbrīvoties no liekā svara. Nostāsti par Dikāna diētu ceļoja no mutes mutē, līdz mesjē Dikāns uzrakstīja grāmatu “Dikāna diēta”. Tā uzreiz pēc izdošanas kļuva par bestselleru, tika izdota vairāk nekā trīsdesmit valstīs un tulkota vairāk nekā četrpadsmit valodās. Vairāk informācijas par šo diētu meklējiet www.dukandiet.co.uk

No franču valodas tulkojusi Marta Aiše.

Iesaki draugiem