Apraksts

Nellijai Rapai viesībās pie dīvainā tēvoča Hanibāla pēkšņi jāizdomā, kā tikt galā ar asinskāru vampīru, kuram turklāt sāp zobs!
Šis ir tikai viens no pārbaudījumiem, kurš Nellijai jāiztur, lai viņa tiktu uzņemta Monstru akadēmijā – skolā, kurā mācās topošie monstru aģenti...

Monstru aģente Nellija Rapa ir iemīļota zviedru bērnu grāmatu varone. Stāsti par viņas satraucošajiem piedzīvojumiem nu jau daudzus gadus atrodas Zviedrijas bērnu grāmatu žūrijas balsojuma augšgalā.

Grāmatu sērijas autors Martins Vīdmarks rakstniecībā debitēja 2000. gadā un kopš tā laika ir sarakstījis vairāk nekā 60 grāmatu. Viņš ir bijis skolotājs, taču patlaban pilnībā nodevies rakstniecībai. Vīdmarka darbi ir populāri ne tikai Zviedrijā, viņa grāmatas ir tulkotas vairāk nekā 30 valodās. Īpaši iemīļotas ir grāmatu sērijas par monstru aģenti Nelliju Rapu un detektīviem Lasi un Maju. Rakstnieku fascinē viss neparastais – kulinārijā un mūzikā, valodā un cilvēkos.

“Martins Vīdmarks ļoti labi pazīst mazos lasītājus, un tas skaidri redzams grāmatās par drosmīgo meitēnu Nelliju Rapu. Jāuzteic arī talantīgā humorpilno ilustrāciju autore Kristīna Alvnere.”
Marija Kristensena, BTJ-häftet

“Bērni mīl viņa vienkāršos stāstus, kuros ir arī gana daudz spriedzes.”
Blekinge Läns Tidning

No zviedru valodas tulkojusi Inga Grezmane.

Iesaki draugiem