Apraksts

Populārais un atraktīvais britu pavārs Džeimijs Olivers turpina pārsteigt! Šī grāmata ir par to, kā pagatavot garšīgus, pilnvērtīgus ēdienus, nepārsniedzot savu budžetu. Ir pienācis laiks darboties virtuvē atjautīgi, iepirkties gudri un tērēt mazāk!

Lieliskās, aizraujošās garšas un daudzi ēdieni ir radušies, gūstot iedvesmu no dažādām pasaules valstīm. Bet svarīgākais ir tas, kas visas receptes ir viegli pagatavojamas, tām var uzticēties un tās ir pilnībā pieejamas jūsu maciņam.

Sadarbībā ar uztura speciālistiem ir sagatavota informācija par katras porcijas kaloriju daudzumu un ēdiena uzturvērtību. Receptes ir veidotas kā sabalansētas maltītes, kas satur visas pārtikas veidu grupas. Džeimija galvenā uztura speciāliste Lora Parra atgādina: "Atcerieties, ka veselīga, sabalansēta diēta un sportiskas aktivitātes ir atslēga uz veselīgu dzīvesveidu!"

Grāmatā ir atrodami arī padomi, kā izveidot nepieciešamos krājumus un apgādāt virtuvi ar kvalitatīviem virtuves piederumiem. Autors sniedz norādes, kā paildzināt produktu pielietojumu un radoši izlietot pārpalikumus. Viņš iedrošina lasītāju iepirkties atjautīgi, gan izmantojot lielveikalu atlaides, gan elastīgi plānojot savu ēdienkarti un iepazīstot tuvāko veikaliņu tirgotājus, kas sniegs jums lieliskus padomus.

Džemijs Olivers: "Pavārgrāmata, kurā no sākuma līdz beigām ir tikai vērtīgas gardu ēdienu receptes, ir pelnījusi atrasties jūsu plauktā, lai kas jūs būtu. Ceru, ka to lietosiet ne tikai jūs, bet vēlāk arī jūsu bērni. Tā noteikti būs manu bērnu pirmā pavārgrāmata!"

Lai iegūtu vairāk informācijas par ēdiena uzturvērtību, kā arī aplūkotu video, uzzinātu padomus par ēdiena gatavošanu un milzum daudz fantastisku ēdienu recepšu, apmeklējiet interneta vietni jamieoliver.com.

Iesaki draugiem