Igors Kudrjavcevs

Kur esat mācījies, kad:    

2. vidusskolā Ventspilī (1967–1977)


Kur esat studējis, kad:    

Rīgas medicīnas institūts (1977–1983)


Interesantākās darbavietas Jūsu dzīvē:    

Rīgas Traumatoloģijas institūta apdegumu nodaļā – sanitārs; Rīgas ātrās medicīniskās palīdzības stacija – feldšeris; Latvijas Radio – programmas redaktors un vadītājs; Latvijas Kristīgais radio – programmas autors un vadītājs; Latvijas Kristīgā misija – ārsts; Rīgas Stradiņa Universitāte – Integratīvās medicīnas laboratorijas vadītājs; Igora Kudrjavceva Skola (IKS) – Ciguna skolotājs.


Jūsu vaļasprieki:    

Vislabākais darbs ir labi apmaksāts vaļasprieks – tātad mani darbi! Un mūzika.

Cik grāmatu Jums iznācis anketas aizpildīšanas brīdī?    

3 + 2 + 2 (līdzautors divās) + 1 +…

Lūdzu, uzrakstiet to nosaukumus:    

1. Miera ārsta padomi (Sērija SAULES CEĻŠ)
2. Dievs – mans Draugs
3. Сила мысли (Москва, АСТ)
4. Dzīvības spēks (sērija SAULES CEĻŠ).
5. Dvasine ir fizine sveikata (Alma Littera, Lietuva)
“Ezotēriskā gadagrāmata 2015” un "Ezotēriskā gadagrāmata 2016" – viens no autoriem.
"Nedēļas kalendārs 2015" - domugraudu krājums katrai nedēļai.
Un pavisam drīz – vēl kāda gadagrāmata…


Jūsu apbalvojumi (ieskaitot nominācijas):    

Barikāžu dalībnieka piemiņas zīme (1991)
Latvijas Černobiļas savienības Goda zīme (2007)
Veselības ministrijas Atzinības raksts (2009)
Tituls “Nacionālā bagātība” (saņemts no Vijas Kilblokas personīgi internetā – 2014) :)


Ko Jūs vēlētos pastāstīt par sevi saviem lasītājiem ?

Eju Saules Ceļu.
Es neesmu Saules Ceļu izgudrojis. Viņš pats ir nācis pie manis – caur skolotājiem, caur grāmatām, ar Dieva želastību. Es tikai nododu to jums...
Saules Ceļš ir mūsu kopējais projekts. Faktiski tas ir virtuāls projekts, jo jūs nekur neatradīsiet nedz šīs skolas ēku, šis Ceļš nav arī iezīmēts kartē. Saules Ceļa adrese – planēta Zeme jeb pagaidām precīzāk – Latvija, Krievija un Vācija, un turpinājums vēl sekos!

Šodien mēs nodarbojamies sporta zālē. Rīt praktizēsim elpošanas vingrinājumus svaigā gaisā, mežā vai pie jūras. Bet pēc tam, iespējams, milzīgu enerģijas lādiņu saņemsim koncertzālē vai muzejā, jo arī uz turieni iet ir jāprot. Saules Ceļu jūs atradīsiet visur, kur tas būs nepieciešams.

Skolā jūs iemācīsieties labāk justies. tas nozīmē – dzīvot kvalitatīvāk, pilnvērtīgāk, kalpojot Dievam, cilvēkiem un sev. Veselība ir ielikta jūsos – atliek tikai gribēt to realizēt. To darot, jūs paši sevī atradīsiet ļoti daudz interesanta, noderīga un pat pārsteidzoša, tā ka varēsiet brīnīties – vai tiešām tas viss ir manī? Jā! Radītājs mūs ir tik gudri veidojis, ka arvien varam sevī atrast ko jaunu. Šos atradumus pielietojot praksē, cilvēka dzīve reāli uzlabojas. Jūs jutīsieties mierīgāks, pārliecinātāks, pašpaļāvīgāks. Līdz ar to arī viss jums apkārt kļūs mierīgāks, un jūsu tuvie cilvēki to sajutīs. Jūs pats kļūsiet par nelielu miera oāzi.

Tas ir īss IKS – Saules Ceļa kopsavilkums. Saules Ceļa sistēma sastāv no dažādiem komponentiem. Tie visi ir uzticami un praktiski, tajos nav nekādas mistikas vai pārpasaulīgu elementu. Viss ir domāts tikai un vienīgi jūsu labumam.
Iesim Saules Ceļu kopā?

Kura (latviešu vai ārvalstu) autora darbus Jūs ieteiktu izlasīt saviem lasītājiem?   

Rainis, Pāvels Florenskis, Nikolajs Berdjajevs, Mihails Bulgakovs, Sri Aurobindo, Thomas Keating, Bruce Lipton… (turpmāk vēl)

Iesaki draugiem